OK Computer Solution Petaling Jaya

Computer Repair Service in Petaling Jaya
Opening at 10:00 AM tomorrow
Header image for the site

Updates

“Sy buat design pakai laptop windows i3 dah ada,i5 pun dah pernah pakai,ni sy nak cuba Macbook pulak nak buat design,kawan2 cakap model A1278 best buat kerja,ni first time sy nak guna Mac ni..”

En Shahmi Dari Gombak,macbook Pro A1278,penghantaran terus ke hadapan rumah,tak sempat nak datang keda...

Read More
Book

“Ehh..Elizabeth Tan???..

Knock2..

Ehh bukan la,My name Miss May..”

Sebelum ni Miss May pakai Acer Swift 5 juga,tapi malang tak berbau,laptop screen yang lama nya pecah hancur berderai bagai kaca terhempas di batu..

Miss may nak pakai Urgent malam ni,perlukan laptop dengan kadar segera,nasib b...

Read More
Book

“Saya mau laptop yang boleh pasang video sama itu kol video punya ada,saya punya wife mau yoga di rumah..”

Pagi2 Uncle Meng datang ke kedai cari laptop,ya..ia satu keperluan buat masa sekarang,tak kira umur mahupun lapaisan masyarakat,yoga di rumah pun perlu laptop,

Zaman sekarang trainer ajar ...

Read More
Book

Begitu cepat masa berlalu. Sedar atau tidak, hanya berbaki 10 hari sahaja lagi untuk umat Islam menjalani ibadah puasa di bulan yang penuh mulia tahun ini.

Apakah yang dimaksudkan dengan malam Lailatul Qadar?
• Lailatuq Qadar merupakan merupakan satu malam yang sangat istimewa di bulan Ramadan....

Read More

Feedback daripada pembeli Macbook OKCS!

Terima kasih kepada pembeli mac dari kami,rata2 pengguna memberikan feedback yang positive kepada kami,kami cuba bagi service serta kualiti yang terbaik untuk anda semua..

Ada yang sudah beli lebih dua kali dari kami..

Sekali lagi Terima kasih di ucapkan...

Read More
Book

📣 LAPTOP BAJET BAWAH RM2000 💥

PROMO RAMADHAN ‼️‼️‼️

“Saya bajet tak banyak la dik,tapi sy nak buat kerja edit video sikit2 je,yang ringan2 je..guna adobe macam tu,nak beli yang power2 bajet dah lari pulak..

Ada yang adik boleh cadangkan tak??”

“Ya ada bang,memang ni sesuai sangat untuk aban...

Read More
Book

“Saya ada pakai Macbook Pro Retina tapi mau upgrade storage banyak tinggi kos,lagi RAM pun tak boleh upgrade,ini Model last A1278 banyak best,boleh upgrade RAM tinggi sikit,banyak senang ooo..

Maka Macbook Pro di lamar oleh Uncle Alex..

Begitu lah luahan Uncle Alex Lee dari Damansara Damai,seor...

Read More
Book

NAK LAPTOP YANG MUDAH DIBAWA KEMANA-MANA ‼️‼️‼️

“Abang nak pakai surface,harga tinggi sangat,tapi model lenovo duet 3 ni pun specs pun lebih kurang,RAM 8GB,windows pun original dapat sekali,tak payah pening nak beli windows lagi,ada pen lagi..

Yelah,abang kerja selalu keluar kawasan,senang nak ...

Read More
Book

MACBOOKPRO A1278 tahun (2012) 💥

STOCK LIMITED ‼️‼️‼️‼️

Screen 13 inch
Intel Core i5
RAM 8GB DDR3
SSD 256GB (Samsung)
HDD 1TB
Battery cycle 50
Body conditions 10/10

Condition masih mantap Pak Abu ‼️

👉 FREE installation OS
👉 FREE Magsafe
👉 FREE bag

Promosi Ramadhan💢💢💢

Rm2198 sahaja❗️❗️...

Read More
Book

Testimonials

2 months ago
The ability to handle repair is technical and many can do the job. The ability to be responsive to individual customer's concern and expectation, is another level of service and OKCS Damansara Perdana has that differentiating factor, in my view. I hope they won't lose such value which is rare these days. Thank you for the service, much appreciated.
- Maria M
2 months ago
I got my PC fixed here twice and both times the service and speed were exceptionally good. Communications is pretty prompt and informative through Whatsapp, the front desk lady is very nice and helpful, and both times they managed to get my PC fixed within a week. The pricing is really reasonable too
- Tenjo Z
2 months ago
Good service, fast and professional! So recommended.
- Syahida Z

About us

OK Computer Solution (OKCS) ditubuhkan pada tahun 2009 dan bertapak di Malaysia. Ibu pejabatnya terletak di Damansara Perdana, Petaling Jaya. OKCS bertanggungjawab membekal dan membaikpulih segala jenis komputer dari A ke T (Apple ke Toshiba).

Permintaan kepada industri baikpulih komputer yang semakin bertambah membuatkan kami menguatkan matlamat untuk membekalkan penyelesaian terbaik dan memberi khidmat yang melangkaui sempadan baikpulih komputer.

Sehingga hari ini OKCS mempunyai 10 cawangan seluruh Malaysia seperti berikut:
OKCS fokus untuk melatih usahawan membuka kedai komputer sendiri yang berprestasi tinggi. Mereka ini didedahkan kepada pemasaran, operasi dan pentadbiran mengikut piawaian standard OKCS.

OKCS akan terus menerus menambahkan portfolionya dalam bidang IT untuk memperkasakan serta menjayakan organisasi, bisnes & perniagaan. Mencemerlangkan modal insan mengikut acuan dan roh islamik adalah satu tanggungjawab sosial yang memberi faedah kepada generasi sekarang dan masa depan.

Contact Us

Contact

Call now
  • 03-7731 6761
  • 012-365 3285

Address

Get directions
PG43, Perdana Shopping Center,
Jalan PJU 8/1
Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya
Selangor
Malaysia

Business Hours

Mon:10:00 AM – 8:00 PM
Tue:10:00 AM – 8:00 PM
Wed:10:00 AM – 8:00 PM
Thu:10:00 AM – 8:00 PM
Fri:10:00 AM – 8:00 PM
Sat:10:00 AM – 5:00 PM
Sun:Closed
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.